Hallo ik ben Agna,

Na jarenlang in de sector te werken als conventionele kapster, leidinggevende en zelfstandig kapster, ben ik fier door mijn ervaringen en expertises jullie opnieuw te mogen ontvangen, maar dan als natuurkapster/biokapster. Ook gecertificeerd als hoofdhuid- & haarproblematiek. Zelfs je huidmicrobioom heeft er baat bij.

De natuur, een redding voor jouw hoofdhuid en -haar. Ikzelf sta er nog iedere dag versteld van.

Maar nu is het aan jou om het te ontdekken. Ik hoop dat ik iets kan betekenen voor jou en je microbioom.

95% natuurlijke producten.
5% conventionele producten.
100% vooruit bouwen!

Doe je mee?

Over mezelf

Al meer dan 27 jaar beoefen ik mijn vak met veel passie. Ik ga daarom op zoek en blijf mijzelf verbeteren op gebied van milieu en huidvriendelijke producten. Dit omdat dit het beste aansluit bij dit vernieuwend concept.

Ikzelf begon het naar te vinden om met zoveel chemische producten te werken, en zag ook de hoofdhuidproblemen bij klanten toenamen, die spijtig genoeg niet altijd opgelost werden.
Dit met alle gevolgen van dien.

Zelf wilden ik een gezondere aanpak hanteren en stapte ik mee in de wereld van de natuurkappers. Ik volgde een zeer intensieve training bij Annie Kok van de Haarvriendelijke Kapper in Antwerpen. Zo leerde ik hoe we moesten omspringen met de pure natuurproducten voor hoofdhuid &- haarproblemen. Na deze opleidingen heb ik besloten om de grote stap te zetten als natuurkapster/biokapster. Dit met volle overtuiging en kennis over de bioproducten en de problematieken die zich voordoen bij allergiëen.

Bij mij vind je een waaier van gecertificeerde merken van natuurproducten. Dit tot 95%! De overige 5% gebruik ik nog 1 tradioneel product om deze kennis toe te passen en zo toch iedereen kan verder helpen. Ik blijf natuurlijk ene creatieve duizendpoot 🙂

Ik bereik zeker dezelfde resultaten met onze natuurproducten als voorheen. Alleen veel gezonder, milieuvriendelijker, vegan & dierproof-vrij. Wie wil dit nu niet?

De verpakkingen van mijn producten zijn duurzamer en hanteren ook een zero-waste-formule: Recycling is key.

De producten die ik aanbied kan je bij mij verkrijgen in zowel liter- maar ook in kleine hervulbare verpakkingen. Voor iedereen een keuze. Zo dragen we allemaal ons steentje bij aan een mooiere, groene wereld, wat we samen willen, toch?

Wil je meer te weten komen over de producten die ik gebruik? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in mijn kapsalon! Boek ook zeker eens een gepersonaliseerd advies op maat! Welkom!