Ontdek mijn creaties hier

Klik gerust op de foto’s voor een duidelijker beeld 🙂

Plantenkleur:

een natuurlijke kleuring bestaat uit bloemen, planten en water. Het is niet alleen gezonder voor het milieu,  maar door de helende kruiden geeft het je haar en hoofdhuid de ingrediënten voor herstel en genezing op een natuurlijke manier.
Mooie glans, versteviging en een heel mooi KWALITATIEF HOOGWAARDIGE KWALITEIT
Mineral colors de hybride kleuringen voor mensen met  allergieën.  Deze VERNIEUWENDE formule op basis van klei, oliën en natuurlijke pigmenten worden heel goed verdragen doordat we uitsluitend kiezen voor voedende ingrediënten en respect voor hoofdhuid en haar willen behouden natuurlijk.

Deze Mineral Whithner werkt op een heel milde wijze in op de haarschacht.
Ingrediënten zoals mineraal silica, diamant poeder en kaolin klei resulteert in een mooie blonde tint .
Vergezeld van Damascus roos geeft blonderen een totaal nieuwe beleving in het salon.

Ook communikantjes worden een princes met natuurlijke producten.

Ontdek onze mooie aangename Zen-locatie

Wat kan Coiffure Naturelle voor u betekenen?
Hieronder kan u meer uitleg vinden over mijn diensten:

NatuurKleuringen

Ik gebruik producten hoofdzakelijk gemaakt van plantaardige, natuurlijke en biologische ingrediënten. Hierdoor veranderd de kans aanzienlijk van een geïrriteerde hoofdhuid na het inkleuren van je haar.

Haarstyling

Opsteekkapsel of stijlvolle krullen, een snelle make-over? Alles kan!  Voor een speciale gelegenheid zorg ik voor uw final touch!

Service

Bij mij kan iedereen terecht voor een coole snit, wellnessbeleving of -kleuring. Door mijn persoonlijk advies kunnen zowel jongeren als volwassenen bij mij terecht.

Aarzel niet om me te contacteren!

Behandelingen

Ik heb een specialisatie in hoofdhuid- & haarproblematiek. De natuurlijke producten zullen zorgen dat jouw hoofdhuid rustiger wordt. Vraag er naar in mijn salon.