Preventief advies? Ja het kan! Want echt helpen loont!
Mijn taak is om jou het beste verder te helpen.

Als gecertificeerde kapster helpen we je graag met je haar- en hoofdhuidproblemen. En dit kan nu ook met natuurlijke ingrediënten. 

Het is dan ook onze plicht om dit te melden aan de klant, als we een hoofdhuidprobleem opmerken. We zullen dan een preventief advies verlenen. Spijtig genoeg verwaterde dit met de jaren en werd het als taboe bekeken.

Tegenwoordig is deze taboe een stuk minder en wijs ik de klanten er op welke gevolgen synthetische producten met je hoofdhuid & -haar kan doen, zelfs een chemische kleuring.

Zoals je ziet bied ik een brede waaier van natuurlijke producten aan voor hoofhuid & -haarproblematiek.

Van leembehandelingen tot Dtoxen, zelfs oliebehandelingen worden met aromatherapie gepersonaliseerd als behandelend doel. Met mijn advies kan je zowel preventief, als thuis je behandelingen verderzetten. Ook nazorg is hier belangrijk!

Ik kan u dus op een gezondere manier van dienst zijn met uw hoofdhuid & -haarprobleem. Bel of boek een afspraak en ik zal in het salon uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

Individueel adviesgesprek van +/- 1 uur.  €50,80.
Deze is apart te boeken extra bij een dienst.

* Gepersonaliseerd adviesgesprek op maat

* Uitleg over de hoofdhuid.

* Gratis staaltjes

Alternatieve behandeling als doel

Etherische oliën

Bij aromatherapie worden natuurlijke essenties gebruikt. Deze zijn afkomstig van de plant in zijn geheel maar ieder afzonderlijk verwerkt tot een etherische olie. EO genoemd in de volksmond.

Samen met een leem- of draagolie komen deze etherische oliën het beste tot hun recht. Ik werk zelf met de Aromactifs.

Aromactifs is exclusief voor in het kapsalon. Dit doordat deze zeer geconcentreerd zijn maar er zijn andere goede enkelvoudige producten op de markt.

Aromactifs verhelpen onder andere een vette of droge hoofdhuid, jeuk, roos en haaruitval. Zelfs je haar heeft hier ook baat bij. Meld dit zeker aan je dokter als je deze behandelingen zelf start! En dit om complicaties te vermijden. Want niet elke etherische olie mag gebruikt worden op de huid. Wilt u hierover advies? Contacteer me.

Wil je kriebelbeestjes geen kans geven, dan is dit als preventieve aanpak ook een oplossing.

Kwaliteitslabel BIOGARANTIE!

Vraag er naar in ons kapsalon!

Leembehandelingen als doel:

Ook bied ik verschillende leembehandelingen aan. Door een afgestemde/specifieke diagnose, neem ik mijn protocollen erbij, zodat ik nog meer doelgericht kan werken. Zo pas ik de leem aan aan de problematiek van de hoofdhuid. Niet iedereen heeft dezelfde problematiek. Daarom is een correcte diagnose stellen geen luxe.

Dankzij de aangepaste leem, hydrolaten en aromactifs kunnen we perfecte preventieve behandelingen starten. Dit doen we met zoveel goeds wat de natuur ons te bieden heeft. Onthou zeker dat dit meer dan 1 behandeling vergt, als we tot een goed resultaat willen komen. Het is ten slotte natuurlijk.

Witte, roze en groene leem, maar ook betonietklei kan hiervoor gebruikt worden. Dit zelfs met 10% aloë vera-poeder verlaagt het de pH-waarde en herstelt het je hoofdhuid.

Ook een paar druppels van Goei-olie en hydrolaten, getrokken uit één enkel kruid, hebben een helende werking en werken ook kalmerend. Deze behandeling is de moeite waard en we raden aan deze te blijven herhalen zolang de opflakkeringen zich voordoen om betere resultaten te bekomen.

Vergeet zeker niet je individueel adviesgesprek op maat extra te boeken bij een dienst.

Wat kan Coiffure Naturelle voor u betekenen?
Hieronder kan u meer uitleg vinden over mijn diensten:

NatuurKleuringen

Ik gebruik producten hoofdzakelijk gemaakt van plantaardige, natuurlijke en biologische ingrediënten. Hierdoor veranderd de kans aanzienlijk van een geïrriteerde hoofdhuid na het inkleuren van je haar.

Haarstyling

Opsteekkapsel of stijlvolle krullen, een snelle make-over? Alles kan!  Voor een speciale gelegenheid zorg ik voor uw final touch!

Service

Bij mij kan iedereen terecht voor een coole snit, wellnessbeleving of -kleuring. Door mijn persoonlijk advies kunnen zowel jongeren als volwassenen bij mij terecht.

Aarzel niet om me te contacteren!

Behandelingen

Ik heb een specialisatie in hoofdhuid- & haarproblematiek. De natuurlijke producten zullen zorgen dat jouw hoofdhuid rustiger wordt. Vraag er naar in mijn salon.